Головна » Файли |
Всього матеріалів в каталозі: 11 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 » |
Термінологічний словник зі спеціальності «Комерційна діяльність» містить основні економічні терміни і поняття, що використовуються в сучасному економічному житті України та країн з ринковою економікою. При укладанні перевага надавалась термінам, необхідних для засвоєння знань з основних дисциплін: «Комерційна діяльність», «Бухгалтерський облік», «Менеджмент», «Маркетинг», «Організація, планування підприємств», «Фінанси» тощо. |
Термінологічний словник зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» містить терміни і поняття, необхідні для засвоєння знань з основних дисциплін: «Технологія харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Товарознавство», «Санітарія та гігієна » тощо. |
Термінологічний словник зі спеціальності «Зберігання і переробка зерна» містить основні терміни і поняття, що використовуються в сучасному економічному житті України та країн з ринковою економікою. Технологія зберігання і переробки зерна передбачає: зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно на млинзаводах, в крупи на круп’яних підприємствах та в корми на комбікормових заводах. Тому перевага віддавалась термінам, необхідних для засвоєння з основних дисциплін: «Борошномельно-круп’яне виробництво», «Товарознавство зерна та продуктів його переробки», «Комбікормове виробництво», «Технологія галузі» тощо. |
Навчально-методичний комплекс забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни « Українська мова (за професійним спрямуванням )» містить програму самостійної роботи, методичні рекомендації щодо набуття знань, навиків, вид навчального завдання, форми контролю, рекомендовану літературу. Для студентів технологічного відділення. |
Перелік питань до екзамену з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» |
Тестові завдання для контролю знань з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» |
Сценарій проведення конференції містить основні положення та практичні поради щодо дотримання культури спілкування та поведінки майбутніх фахівців. |
Пошукова робота містить матеріали про етикет українського та інших народів світу, розкриває мовленнєвий діловий етикет та правила поведінки. Для студентів, кураторів, викладачів. |
Сценарій конкурсу знавців української розроблений у формі змагання двох команд для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції », містить завдання та цікаві факти, що допомогають розкрити майстерність майбутніх фахівців закладів ресторанного господарства. Сценарій може бути використаний викладачами, кураторами, студентами для проведення виховних заходів. |
В даній розробці розкрито методику проведення заняття узагальнення та систематизації знань у формі рефракції у світ майбутньої професії з використанням активних методів навчання. Матеріал може бути використаний викладачами та студентами при підготовці до занять та проведенні позааудиторних заходів. |
1-10 11-11